Massageljus

Massageljus
Massageljus som inte är vanliga ljus. Det är varm massageolja som ser ut och ter sig som doftljus. Ljusen är tillverkade av förnyelsebara resurser. De har en naturlig och mild doft och kan användas som vanliga doftljus, men även som massageljus. Tänd ljuset och låt det brinna en stund. När oljan börjat smälta kan du doppa fingrarna i det och använda som massageolja, den tappre häller direkt på kroppen. Är du gravid och behöver fotmassage? (Du behöver inte vara gravid för att vilja ha fotmassage). Ont i axlar, rygg och ben? Ha ett ljus stående på bordet och låt din partner eller du själv massera dig på kvällen. Kanske är ni nyblivna föräldrar och behöver hitta tillbaka till varandra. Massageljusen kan vara ett steg i rätt riktning. Eftersom leverantören inte angett något annat rekommenderar vi massageoljan endast för utvärtes bruk.

En mycket trevlig present i stället för en flaska vin när du går bort.
Något annorlunda än den vanliga blomman eller fruktkorgen till klassens eller dagisets fröknar
En uppskattad födelsedagspresent
Något att ge till den du älskar (och som du förmodligen själv också få nytta utav)
Visa att du uppskattar en vän

Ljusen består av fyra komponenter
Ca 30% ekologisk sojavax från Nordamerika
Ca 30% etiskt framställd palmolja (RSPO) (UN Global Compact)
Ca 40% europeisk rapsolja

Samtliga ingredienser är framställda för livsmedelsindustrin och är ätbara och komposterbara. Den fjärde komponenten är några droppar av antingen eterisk olja eller doftolja. Alla ljus är vegetabiliska, det används inga konserveringsämnen och ingen komponent eller färdig produkt testas på djur.

*Indikerar att doften tillsatts med eterisk olja, dvs från rent och helt naturligt extrakt från växtriket. Resterande har fått sina dofter från djurvänliga doftoljor

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.
En webbshop från OpenCart
Baby Heaven © 2017