ERGObaby Carrier ( bärsele)

ERGObaby Carrier ( bärsele)
ERGObaby Carrier NG är en väldesignad bärsele. Den är ergonomisk både för bärare och barn. Den är uppbyggd som en välgjord ryggsäck där avbärarbältet runt bärarens höft tar upp en hel del av tyngden. Bär du barnet på ryggen bär du mycket med bröstspännet/ bältet medan axelbanden endast tar lite vikt. Detta är något som alla föräldrar med känsliga axlar uppskattar.

Selen kan användas på magen, höften och ryggen helt efter behov och ålder på barnet.

Tillsammans med babyinlägget kan selen användas redan från nyfödd. Barnet brukar kunna sitta med ett ben ut på var sida när de är 3-4månader lite beroende på barnets storlek. Ergo NG finns i flera färger varav några av dem är tillverkade av ekologiskt odlad bomull. Selen var tidigare godkänd till 27 kg, detta är nu ändrat till 18kg.Sittdelen på bärselen är skålad, axelbanden formade. Knäppningen har säkerhetsband för att inte selen ska kunna öppna sig helt om du eller någon annan skulle komma åt knäppningen. Fickan som sitter på utsidan på Ergobaby Carrier går att komma in i från sidan. Bärselens nackstöd går att justera i höjdled så den även passar större barn. Med ett ERGObaby Insert fungerar Ergo bärsele redan från nyfödd. Du kan använda ERGObaby Carrier på magen, ryggen eller höften. ERGObaby Carrier the New Generation är ERGOs hitentills mest flexibla modell.

Organics serien är Ökotex-100 certifierad. Bärselarna har dessutom klarat "European Norm 13209" som även den kontrollerar om det finns några kända skadliga ämnen i färg och textil Ta även en titt på de tillbehör som finns till ERGObaby Carrier. Våra favoriter är midjeförlängaren, midjeväskan och ryggsäcken.
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
ERGOBaby Carrier Sport
ERGOBaby Carrier (bärsele) sport är tänkt till långa män. En sele anpassad till lite större personer..
1 095Kr 799Kr
Exkl moms: 639Kr
ERGOBaby Carrier Sport blue
ERGOBaby Carrier (bärsele) sport i färgen blå är tänkt till långa män. En sele anpassad till lite st..
1 095Kr 799Kr
Exkl moms: 639Kr
En webbshop från OpenCart
Baby Heaven © 2021